Philipiak – nowe technologie w kuchni

salony PhilipiakNowe technologie wkraczają także do kuchni. Konia z rzędem temu, kto przyrządza jeszcze posiłki w emaliowanych garnkach w kwiaty. Od dłuższego czasu preferujemy naczynia ze stali nierdzewnej. Gotowanie w nich to prawdziwa przyjemność, gwarancja zachowania minerałów i witamin w przetwarzanych produktach oraz pewność, że każdy, nawet najbardziej skomplikowany przepis uda się zrealizować w stu procentach. Philipiak to nie tylko rewelacyjne garnki, ale także szlachetna porcelana i designerskie zestawy sztućców. Przyjęcie wydane dzięki naczyniom Phulipiak to wrażenia smakowe i estetyczne.

Nie tylko jeść…

… ale także uczynić biesiadowanie celem samym w sobie – to maksyma przyświecająca projektantom tych niezwykłych kuchennych utensyliów. Aby biesiada miała styl i klasę, gości podjąć należy jedzeniem smacznym i zdrowym. Zdrowe jadło to takie, które przygotowano według doskonałej receptury z doskonałej jakości składników, ale także – przygotowano w garnkach, które nie powodują zmiany smaku, koloru i nie wchodzą z pożywieniem w reakcje chemiczne (czy  ktoś jeszcze pamięta jak „aktywne chemicznie” są naczynia z aluminium…?). Philipiak to naczynia dostosowane do każdego rodzaju kuchenki: gazowej, elektrycznej czy indukcyjnej. W każdym przypadku dają taki sam efekt doskonałego posiłku.

Uroda rzeczy

Nadążając za nowymi technologiami, zwracamy uwagę także na estetykę markowych przedmiotów. Już nie tylko ich właściwości fizyczne, chemiczne i techniczne rozpalają naszą wyobraźnię, ale także design. Bylejakość z góry skazana jest na porażkę. Dlatego Philipiak stawia także na urodę rzeczy – garnki, naczynia czy sztućce dopracowane są z wielką pieczołowitością. Nie ma tu miejsca na przypadkowe materiały czy kolory. Nie bez powodu produkty z salonów tej marki są równorzędnymi bohaterami sesji fotograficznych: kochają je kulinarni blogerzy, kucharze-celebryci i wielkie gwiazdy. Uroda i długowieczność naczyń Philipiak czynią z nich niebagatelną inwestycję. Cena nie jest tu bowiem barierą, a symbolem jakości: w myśl zasady „raz a dobrze” kupujemy przedmioty, które służyć nam będą długie lata i nie będą z upływem czasu tracić jakości. Nowe technologie w kuchni? Nowe – na długo.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.