W czym gotować?

Prawda, że łatwiej odpowiedzieć sobie na pytanie co gotować niż w czym gotować? Nad tą drugą kwestią zastanawiamy się rzadko – po prostu ma się jakieś garnki na stanie i tyle. Tymczasem warto zadać sobie pytanie czy nie warto byłoby wymienić garnków na nowe – szklane, stalowe marki Philipiak a może żeliwne. Każde z nich mają swoje zalety i wady oraz… właściwości prozdrowotne. Gubicie się w tym? Warto więc posłuchać, co mają do powiedzenia ludzie, którzy już dokonali wyboru.  Zwłaszcza warto się zastanowić naz zakupem garnków Philipiak – ich cena jest wysoka, ale to jakość na lata.  No i ta klasa naczyń doskonale nadaje się na prezent.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.